Läsnäolon stra­te­giat -online

Maa­nan­tai­sin 25.1.-15.2.2021 klo:18-19.00

Läsnäolon strategiat kurssilla käymme läpi mindfulness-opin keskeisiä asenteita tietoisuustaitojen käytäntöön soveltamisessa. Tutkimme, pohdimme ja kokeilemme eri asenteiden vai­ku­tus­mah­dol­li­suuk­sia elämämme eri ulottuvuuksiin. Ystävällisyys, kärsivällisyys, aloittelijan mieli, hyväksyminen, luottamus ja irtipäästäminen tulevat sinulle tällä kurssilla tutuiksi syvemmällä käytännön tasolla harjoitusten ja pohdinnan kautta. 


Kurssi sopii mainiosti mindfulnessiin jo hieman tai syvemmin tutustuneille ja sinulle, joka haluat viedä tietoisuustaitojasi vahvemmin omaan arkeesi.


Läsnäolo on tila, joka syntyy, kun pysähdymme havainnoimaan sitä mitä on tässä hetkessä, kaikki aistit avoimina. Läsnäolon tilassa meille avautuu tilaisuus tehdä tietoisia valintoja kaikilla käytettävissä olevilla voimavaroilla, kyvyillä ja taidoillamme automaattisten reaktioiden sijaan.

Mindfulness on omakohtaisten oivallusten kautta tapahtuvaa oppimista, kehittymistä ja oman ymmärryksen syvenemistä. Länsimaisessa mindfulnessissa voidaan puhua mielen taitojen harjaannuttamisesta. Metakognitio on omien kognitiivisten toimintojen tietoisuuden lisäksi myös tietoisuutta muiden ihmisten toiminnoista, ajattelusta, oppimisesta ja tietämisestä. Voi siis vain kuvitella miten suuri hyöty näiden asioiden sisäistämisessä on, kun kanssakäymme muiden ihmisten kanssa arjessamme ja työssämme!

helena-lopes-PGnqT0rXWLs-unsplash.jpg-me

Hinta 4 viikon kurssille 80€/hlö sis. alv 24%. Varaathan kurssille oman muistivihkon omia pohdintoja ja muistiinpanojasi varten.


Kurssi  käydään Zoom-tapaamisina, tarvitset vain internet yhteyden koneesi,  puhelimesi tai padin kautta, saat sähköpostiisi linkin tapaamisiin.  Väliviikoille saat vielä linkin kuunneltaviin mind­ful­ness­har­joi­tuk­siin  Soundcloudissa.


Ilmoittaudu tästä mukaan tai laita viestiä virpi@lasnanyt.fi (nimi, puhelinnumero ja sähköposti)

Sitovat ilmoittautumiset.


Osallistujamäärä max. 10 henkilöä, siispä varaa paikkasi pian!


Kouluttajana Mindfulness työssä -AKATEMIAn ohjaaja Virpi Pakaslahti/ Läsnä Nyt -valmennus.

Lisätietoja: 0400 801137/ Virpi, virpi@lasnanyt.fi


Palaa avoimiin valmennuksiin tästä.


ETUSIVU

Yh­teys­tie­dot

0400 801137

virpi@lasnanyt.fi

Porvoo

Yh­teis­työs­sä

greencarefinland-logo.jpg-me
Mindfulness Työssä Akatemia
Genos_Badge_600x231.jpg-me
adeptus_logo_black.jpg-sm
1615550909787_Logo1.png-sm

©LäsnäNyt -valmennus 2022. 

Kaikki oikeudet pidätetään.