Sisäinen rauha osaksi arkeasi läsnäolon avulla - online

Maa­nan­tai­sin 1.3. - 19.4.21 klo: 18.-19.00 Zoom ta­paa­mi­si­na ja uudelleen kat­sot­ta­vi­na nau­hoit­tei­na.

Tule kokemaan miten oma mielesi voi tyyntyä, rauhoittua ja vapautua mindfulness-harjoitusten tuella ja ota kurssilta mukaasi itsellesi sopivimmat harjoitteet muuttuneen arkesi tueksi. Opi löytämään rauhan tila itsestäsi missä vain ja milloin vain.

"Sain harjoitteista ja valmennuksesta energiaa. Olo oli rauhoittunut ja positiivinen. Koin, että jaksoin paremmin arjen pyöritystä valmennuksen jälkeen."

robson-hatsukami-morgan-vsN7969iclc-unsplash.jpg-me

Tällä vaikuttavalla 8-viikon kurssilla paneudumme sisäisen rauhan löytämiseen säännöllisten mindfulness-harjoitusten avulla ja herättelemällä tietoista suhtautumista omaan mieleen. Tutustumme oman mielemme luonteeseen, mielenlaatuun sekä liikkeisiin ja harjoittelemme konkreettisia keinoja löytää vaeltelevasta, levottomasta, huolien täyttämästä tai ehkä arvostelevasta mielestä rauhan mahdollisuudet.

"Valmennus toimi mainiosti verkon kautta. Yllätyin kuinka hyvin ryhmälle muodostui positiivinen ryhmähenki vaikka näimme toisemme vain videon välityksellä emmekä suurimmaksi osaksi tunteneet toisiamme ennestään. 


Oli hienoa, miten ihmiset olivat valmiita jakamaan itsestään harjoittelujen purkutilanteissa. Oli myös lohdullista huomata, että meille kaikille ajatukset pyrkivät karkailemaan ja keskittyminen vaatii ponnistelua. 


Pidin siitä, että teimme keskenään hyvin erilaisia harjoitteita, jotka saivat yllättäen henkisesti voimakkaitakin reaktioita aikaan. Virpi on kuin luotu mindfulness-ohjaajaksi, miellyttävä rauhoittava ääni auttoi ankkuroimaan omia ajatuksia ja keskittymään harjoituksiin. Ei ollut kiire minnekään. Harjoitteiden lomassa tuli sopivassa suhteessa tietoa ja ajateltavaa."

Sis%C3%A4inenRauha1220.png-me

Jokainen online-tapaamisemme on viikon verran kuunneltavissa seuraavaan online-tapaamiseen saakka, mikäli haluat palata siihen viikon aikana, tai et pääse osallistumaan jonkun viikon online liveen.


Tule mukaan ja tuo sisäinen rauha osaksi arkeasi läsnäolon avulla!


Hinta 8 viikon kurssille materiaaleineen 120€/hlö sis. alv 24%.

Ilmoittaudu tästä mukaan tai laita viestiä virpi@lasnanyt.fi (nimi, puhelinnumero ja sähköposti)

Sitovat ilmoittautumiset.


Osallistujamäärä max. 10 henkilöä, siispä varaa paikkasi pian!


Kouluttajana Mindfulness työssä -AKATEMIAn ohjaaja Virpi Pakaslahti, Mindfulness Työssä -valmentaja, luontoavusteisen valmentamisen Green Coach, puutarhuri sekä henkilöstöhallinnon  tradenomi, sertifioitu Genos Tunneäly valmentaja.


Lisätietoja: 0400 801137/ Virpi, virpi@lasnanyt.fi


Tutustu Mindfulness Työssä Akatemiaan.


Palaa avoimiin valmennuksiin tästä.


ETUSIVU

Yh­teys­tie­dot

0400 801137

virpi@lasnanyt.fi

Porvoo

Yh­teis­työs­sä

greencarefinland-logo.jpg-me
Mindfulness Työssä Akatemia
Genos_Badge_600x231.jpg-me
adeptus_logo_black.jpg-sm
1615550909787_Logo1.png-sm

©LäsnäNyt -valmennus 2022. 

Kaikki oikeudet pidätetään.