Haluan auttaa ihmisiä py­säh­ty­mään, hil­jen­ty­mään ja olemaan läsnä, jotta yhteys omaan itseen ja ympärillä oleviin ihmisiin saisi tilaa vahvistua, kehittyä ja löytää uusia ulot­tu­vuk­sia.

"Todella terapeuttinen ääni, rauhallinen ote, rehellinen läsnäolo, aikuinen ihminen." 

"Miellyttävä rauhallinen lähestyminen aiheeseen, ihana ääni (puhe)."

Image%5B8%5D-me.jpg

Olen Virpi Pakaslahti, Mindfulness -ohjaaja, luontoavusteisen valmentamisen Green Coach, puutarhuri sekä henkilöstöhallinnon tradenomi. Olen myös sertifioitu Genos Tunneäly valmentaja. Urani aikana olen työskennellyt työntekijänä, esimiehenä sekä yrittäjänä. Kaupallisen alan koulutuksessa suuntautuminen hen­ki­lös­tö­hal­lin­toon oli minulle aikanaan selkeä valinta, sillä suunnitelmani oli pelastaa työyhteisöt hen­ki­lös­tö­hal­lin­nos­ta käsin. On veikeää todeta, miten elämä kulkee uomiaan tuoden eteeni juuri sen, mitä omaan kasvuuni tarvitsen ja huomaan ympyrän sulkeutuvan oleellisen ääreelle, hyvinvoinnin mahdollistamiseen ihminen ja organisaatio kerrallaan! 

"Rauhallisuus. Virpi on hyvä kuuntelija ja aistija."


"Sinusta Virpi näkyi aivan upeasti se miten olit hetkessä läsnä ja todella keskityit kuuntelemaan, kun puhuimme sinulle kokemuksistamme tai tuntemuksista."

Osaamistani olen rakentanut kuunnellen intohimojani, sisältäni kumpuavaa tarkoitustani. Puutarhaterapia & Coach -täydennyskoulutus on antanut itselleni hyvin rakkaan luontoavusteisen valmennuksen ammattiosaamisen. Luonnon avulla oivalsin pysähtymisen tärkeyden ja lähdin kouluttautumaan Mindfulness -ohjaajaksi sekä Mindfulness työssä –8 askelta hyvään työhön™ -menetelmän valmentajaksi. Luonnon ja tietoisuustaitojen saumattoman yhteenkuuluvuuden olen saanut huomata niin omassa, kuin valmennettavieni elämässä. Sertifioituna Genos Tunneäly valmentajana voin tarjota ainutlaatuiset Genos-tunneälyarvioinnit sekä valmennukset työelämään yhteistyössä Genoksen Suomeen tuoneen Adeptuksen ammattilaisten kanssa yhteistyössä. Genos arvioinnit ovat yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium, että International Coach Federation. Osaamistani kehitän aktiivisesti, tälläkin hetkellä kasvatustieteitä työni ohella opiskellen kiinnostuksena juuri aikuiskasvatustiede. Oma kehittymiseni ihmisenä on siis jatkuvassa muutoksessa vieden minua aina syvempään ymmrärykseen meitä kaikkia koskettavista ihmisyyden ulottuvuuksista.


Ihmisten auttaminen ja tukeminen omassa pysähtymisessään oman olemisensa oleellisuuden äärelle on intohimoni ja tehtäväni. Vien asiakkaani tietoisuustaitojen äärelle yhtä sujuvasti niin metsässä kuin kokoushuoneessa. Olethan  yhteydessä, niin mietitään juuri sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus tai lähde kokeilemaan avoimia kurs­si­koko­nai­suuk­sia­ni. Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä, mikäli sinulle heräsi mietteitä, joita haluat jakaa.

Tervetuloa mukaan läsnäolon äärelle!


Kohtaamisiin,

Virpi


Oleellisuus-me.jpg

Virpi Pakaslahti

Mindfulness Työssä -valmentaja & Mindfulness -ohjaaja

Genos tunneälyvalmentaja & -arvioija

Puutarhaterapia & Coach valmentaja

Puistopuutarhuri

Liiketalouden ja henkilöstöhallinnon alan tradenomi

virpi@lasnanyt.fi

+350(0)400 80 1137

Ota yhteyttä


ETUSIVU

Läsnä Nyt

Suoraniementie 2

06200 Porvoo


+358 (0)400 801137

virpi@lasnanyt.fi

Seuraa somea

Blogger
Mindfulness%20tyossa%20RGB-me.png
Genos_Badge_600x231-me.jpg
greencarefinland-logo-me.jpg
1615550909787_Logo1-sm.png

Copyright Läsnä Nyt. Kaikki oikeudet pidätetään. Rekisteriseloste.