Virpi Pa­kas­lah­ti

Haluan auttaa ihmisiä py­säh­ty­mään, hil­jen­ty­mään ja olemaan läsnä, jotta yhteys omaan itseen ja ympärillä oleviin ihmisiin saisi tilaa vahvistua, kehittyä ja löytää uusia ulot­tu­vuk­sia.

1630407249879__DSC0211.jpg-me

"Todella terapeuttinen ääni, rauhallinen ote, rehellinen läsnäolo, aikuinen ihminen." 

"Miellyttävä rauhallinen lähestyminen aiheeseen, ihana ääni (puhe)."

Olen Virpi Pakaslahti, Mindfulness -ohjaaja, luontoavusteisen valmentamisen Green Coach, puutarhuri sekä henkilöstöhallinnon tradenomi. Olen myös sertifioitu Genos Tunneäly valmentaja. Urani aikana olen työskennellyt työntekijänä, esimiehenä sekä yrittäjänä. Kaupallisen alan koulutuksessa suuntautuminen hen­ki­lös­tö­hal­lin­toon oli minulle aikanaan selkeä valinta, sillä suunnitelmani oli pelastaa työyhteisöt hen­ki­lös­tö­hal­lin­nos­ta käsin. On veikeää todeta, miten elämä kulkee uomiaan tuoden eteeni juuri sen, mitä omaan kasvuuni tarvitsen ja huomaan ympyrän sulkeutuvan oleellisen ääreelle, hyvinvoinnin mahdollistamiseen ihminen ja organisaatio kerrallaan Läsnä Nyt -valmennuksessa! 

"Rauhallisuus. Virpi on hyvä kuuntelija ja aistija."


"Sinusta Virpi näkyi aivan upeasti se miten olit hetkessä läsnä ja todella keskityit kuuntelemaan, kun puhuimme sinulle kokemuksistamme tai tuntemuksista."

1630407270814__DSC0324.jpg-me

Osaamistani olen rakentanut kuunnellen intohimojani, sisältäni kumpuavaa tarkoitustani. Puutarhaterapia & Coach -täydennyskoulutus on antanut itselleni hyvin rakkaan luontoavusteisen valmennuksen ammattiosaamisen. Luonnon avulla oivalsin pysähtymisen tärkeyden ja lähdin kouluttautumaan Mindfulness -ohjaajaksi sekä Mindfulness työssä –8 askelta hyvään työhön™ -menetelmän valmentajaksi. Luonnon ja tietoisuustaitojen saumattoman yhteenkuuluvuuden olen saanut huomata niin omassa, kuin valmennettavieni elämässä. Sertifioituna Genos Tunneäly valmentajana voin tarjota ainutlaatuiset Genos-tunneälyarvioinnit sekä valmennukset työelämään yhteistyössä Genoksen Suomeen tuoneen Adeptuksen ammattilaisten kanssa. Genos arvioinnit ovat yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium, että International Coach Federation. 


Osaamistani kehitän aktiivisesti, mm. kasvatustieteitä työni ohella opiskellen kiinnostuksena juuri aikuiskasvatustiede. Haastan itsetuntemustani improvisaatio-harrastuksessani ja olenkin syventynyt aiheeseen konservatorio-opinnoissani Impro Helsingissä 2021-2022. Oma kehittymiseni ihmisenä on siis jatkuvassa muutoksessa vieden minua aina syvempään ymmärrykseen meitä kaikkia koskettavista ihmisyyden ulottuvuuksista ja antaen minulle käytännönläheisiä välineitä muiden tukemiseen omalla tiellään.


Ihmisten auttaminen ja tukeminen omassa pysähtymisessään oman olemisensa oleellisuuden äärelle onkin intohimoni ja tehtäväni. Vien asiakkaani tietoisuustaitojen tai improvoisaation äärelle yhtä sujuvasti niin metsässä kuin kokoushuoneessa. 


Olethan yhteydessä, niin mietitään juuri sinun tarpeisiin sopiva valmennus tai lähde kokeilemaan avoimia kurs­si­koko­nai­suuk­sia­ni. Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä, mikäli sinulle heräsi mietteitä, joita haluat jakaa.

Tervetuloa mukaan läsnäolon äärelle!


Kohtaamisiin,

Virpi


Virpi Pakaslahti

Mindfulness Työssä -valmentaja & Mindfulness -ohjaaja

Genos tunneälyvalmentaja & -arvioija

Puutarhaterapia & Coach valmentaja

Puistopuutarhuri

Liiketalouden ja henkilöstöhallinnon alan tradenomi

virpi@lasnanyt.fi

+350(0)400 80 1137

1630407238678__DSC0138.jpg-me

"Ihmisten auttaminen ja tukeminen omassa pysähtymisessään oman itsensä oleellisuuden äärelle on intohimoni ja tehtäväni, yksilö ja yhteisö kerrallaan."


- Virpi Pakaslahti

Yh­teys­tie­dot

0400 801137

virpi@lasnanyt.fi

Porvoo

Yh­teis­työs­sä

greencarefinland-logo.jpg-me
Mindfulness Työssä Akatemia
Genos_Badge_600x231.jpg-me
adeptus_logo_black.jpg-sm
1615550909787_Logo1.png-sm

©LäsnäNyt -valmennus 2022. 

Kaikki oikeudet pidätetään.